legea 112 - mostenitorii au dreptul la revendicare?
2 participan?i
Pagina 1 din 1
legea 112 - mostenitorii au dreptul la revendicare?
Doresc sa achizitionez un imobil care a fost cumparat de proprietarul actual(fost chirias) de la stat prin legea 112. Nu exista revendicari pt acest imobil si au trecutl mai mult de 10 ani de la cumpararea acestuia de la stat.
Exista posibiliatatea ca sa apara in viitor mostenitori ai proprietarului imobilului caruia i-a fost confiscata de catre stat casa si sa pretinda dreptul asupra acestui imobil printr-o revendicare ulterioara? Daca achizitionez acest imobil, instanta de judecata poate da castig de cauza mostenitorului si sa-i restituie locuinta pe care eu am achizitionat-o de la fostul chirias?
Va multumesc!
Exista posibiliatatea ca sa apara in viitor mostenitori ai proprietarului imobilului caruia i-a fost confiscata de catre stat casa si sa pretinda dreptul asupra acestui imobil printr-o revendicare ulterioara? Daca achizitionez acest imobil, instanta de judecata poate da castig de cauza mostenitorului si sa-i restituie locuinta pe care eu am achizitionat-o de la fostul chirias?
Va multumesc!
roxica- Mesaje : 2
Data de înscriere : 02/06/2010
completare
Cel de la care vreau eu sa cumpar are contract de vanzare cumparare cu statul atat pe locuinta cat si pe terenul de sub locuinta.
Astept raspunsurile voastre. va multumsC!
Astept raspunsurile voastre. va multumsC!
roxica- Mesaje : 2
Data de înscriere : 02/06/2010
Re: legea 112 - mostenitorii au dreptul la revendicare?
scuze pentru intarzierea raspunsului, dar clar ca NU mai pot face nimic fostii proprietari...nu se pune problema unui nou val de revendicari, puteti cumpara linistita.
Subiecte similare
» Revendicare pe dreptul comun
» Legea 112 - revendicare
» ADMISIBILITATEA ACTIUNII IN REVENDICARE PE LEGEA 10/2001
» Minuta RIL revendicare dupa Legea 10/2001
» Opinii ref. RIL revendicare dupa Legea 10/2001
» Legea 112 - revendicare
» ADMISIBILITATEA ACTIUNII IN REVENDICARE PE LEGEA 10/2001
» Minuta RIL revendicare dupa Legea 10/2001
» Opinii ref. RIL revendicare dupa Legea 10/2001
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: