Sfat la cumparare prin legea 112
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Sfat la cumparare prin legea 112
Buna Ziua!
Doresc sa achizitionez o garsoniera. Insa din acte am observat ca proprietarul actual a achizitionat respectiva garsoniera in 1996 prin legea 112, fiind chirias din 1992. Intre timp si`a schimbat numele de familie, cam acum 4 ani. Pot sa apara probleme daca cumpar garsoniera? Ce se intampla daca apar mostenitorii de candva? Cu ce ar putea sa ma afecteze ca respectivul domn si`a schimbat numele? Ce ar trebui sa verific inainte de achizitionare ca sa imi dau seama ca totul este in regula si ca nu voi avea probleme pe viitor?
Multumesc!
Doresc sa achizitionez o garsoniera. Insa din acte am observat ca proprietarul actual a achizitionat respectiva garsoniera in 1996 prin legea 112, fiind chirias din 1992. Intre timp si`a schimbat numele de familie, cam acum 4 ani. Pot sa apara probleme daca cumpar garsoniera? Ce se intampla daca apar mostenitorii de candva? Cu ce ar putea sa ma afecteze ca respectivul domn si`a schimbat numele? Ce ar trebui sa verific inainte de achizitionare ca sa imi dau seama ca totul este in regula si ca nu voi avea probleme pe viitor?
Multumesc!
Stefanutz88- Mesaje : 1
Data de înscriere : 09/12/2009
Re: Sfat la cumparare prin legea 112
trebuie sa va adresati unui notar ca sa va verifice actele vanzatorului, in programul infonot al lor.
in principiu nu aveti de ce sa va faceti griji.
in principiu nu aveti de ce sa va faceti griji.
Subiecte similare
» NORMELE DE APLICARE A LEGII 10/2001 asa cum a fost modificata prin legea 1/2009
» Ce parere aveti despre legea 10/2001 modificata = legea 1/2009 ???
» Casa mea este revendicata iar noi nu am fost anuntati- Un SFAT va rog
» Cumparare apartament intr-un imobil cu cerere de revendicare la primarie
» SONDAJ despre presupusa rea credinta la incheierea contractului de vanzare cumparare
» Ce parere aveti despre legea 10/2001 modificata = legea 1/2009 ???
» Casa mea este revendicata iar noi nu am fost anuntati- Un SFAT va rog
» Cumparare apartament intr-un imobil cu cerere de revendicare la primarie
» SONDAJ despre presupusa rea credinta la incheierea contractului de vanzare cumparare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum