fiti mai activi, legea 1/2009 trebuie sa se aplice!
3 participan?i
Pagina 1 din 1
fiti mai activi, legea 1/2009 trebuie sa se aplice!
NU mai lasati judecatorii sa judece diferit, fiecare dupa cum doreste... v-am demonstrat cu hotararea, ca aceasta lege speciala se aplica si asa trebuie sa vi se aplice si voua: cei care aveti procese in derulare, puteti ramane in casele cumarate in baza legii 112, cei care ati pierdut casele, puteti obtine despagubiri, chiar daca contractele voastre au fost desfiintate chipurile ca nu au respectat legea 112.
multumim
Va multumim ca existati ! Sunteti una din putinele persoane care au inteles ca nu suntem infractori.Eu stau la adresa aceasta din 1967 , in 1997 am cumparat in baza Legii 112 imobilul, am facut demersurile legale pentru a afla daca exista notificare depusa , am primit de la Primarie ca imobilul nu a fost notificat , iar in toamna anului trecut m-am trezit cu proces de revendicare , in care se facea referire la o notificare depusa pe sectorul 5 si nu 3 , cel in care stau . Acum ma framanta faptul ca pot ramane fara casa si cu banii dati. Ce nu inteleg este faptul ca majoritatea persoanelor ne acuza pe noi cei care am cumparat ceva de la stat si nu inteleg de ce trabuie sa primim pretul pietei pe un imobil , daca nu le este cu suparare daca cineva le-ar lua casa si le-ar da pretul pe care l-au platit acum 10-15 ani le-ar mai fi de folos sa-si asigure o locuinta? Un alt aspect este acela ca vezi doamne noi am fi cumparat la preturi de nimic , ce este total fals , daca la momentul 1997 - 20.000.000 lei reprezentau nimic in conditiile in care un apartament la bloc se vindea de catre stat cu 3-400.000 lei , atunci chiar nu mai am nimic de adaugat.
Va doresc o saptamana buna!
Va doresc o saptamana buna!
grigore- Vizitator
Re: fiti mai activi, legea 1/2009 trebuie sa se aplice!
invocati legea 1/2009 ca sa puteti ramane cu imobilul.
si ce daca, cumparatorii pe legea 112 , au cumparat imobilele cu un pret mai mic? faptul ca atatia ani au platit chirie, nu se pune la socoteala?
multi ani au fost platite chiriile lunar, eu sustin in aceste procese ca pot fi considerate, rate lunare in vederea achizitionarii imobilului respectiv...deci nici vorba ca aceste case au fost vandute mai ieftin.
am creeat acest forum si ma preocupa aceasta problema deoarece am fost si eu in situatia dvs.... si daca nu m-as fi descurcat pe mine, cum mi-as fi putut descurca clientii .... pacat ca cineva " din tabara adversa" vrea sa ne distruga forumul...
si ce daca, cumparatorii pe legea 112 , au cumparat imobilele cu un pret mai mic? faptul ca atatia ani au platit chirie, nu se pune la socoteala?
multi ani au fost platite chiriile lunar, eu sustin in aceste procese ca pot fi considerate, rate lunare in vederea achizitionarii imobilului respectiv...deci nici vorba ca aceste case au fost vandute mai ieftin.
am creeat acest forum si ma preocupa aceasta problema deoarece am fost si eu in situatia dvs.... si daca nu m-as fi descurcat pe mine, cum mi-as fi putut descurca clientii .... pacat ca cineva " din tabara adversa" vrea sa ne distruga forumul...
PROSTII
VORBITI ABERATII
IN 1997 , 20 MILIOANE INSEMNAU 2500 DOLARI. CE CASA PUTEATI SA CUMPARATI DV CU ACESTI BANI?
DOAR O GARSONIERA CF3
NU VA MAI JELITI
SI PARINTII NOSTRI AU FOST DATI AFARA DIN CASA SI FARA NICI O DESPAGUBIRE SI ERAU CASE CUMPARATE CU BANI GREI, MUNCITI
BUNICUL MEU A FOST DR SI LUCRA SI LA SPITAL SI AVEA SI UN MIC CABINET PARTICULAR SI CU BANII STRANSI A LUAT O CASA , DUPA O VIATA MUNCITA SI A FOST SI MEDIC PE FRONT SI A STAT O GRAMADA DE ANI CU CHIRIE PANA SI-A CUMPARAT CASA, DAR N-A LUAT-O DE POMANA CA VOI
HALAL, VA PLANGETI CA SUNTETI DATI AFARA ,DAR UNDE V-ATI NASCUT, PE STRADA?
PARINTII VOSTRI NU AU AVUT CASA?
VA PLACE SA VA LAFAITI IN CASELE ALTORA, SA VA FIE RUSINE, COMUNISTILOR.
IN 1997 , 20 MILIOANE INSEMNAU 2500 DOLARI. CE CASA PUTEATI SA CUMPARATI DV CU ACESTI BANI?
DOAR O GARSONIERA CF3
NU VA MAI JELITI
SI PARINTII NOSTRI AU FOST DATI AFARA DIN CASA SI FARA NICI O DESPAGUBIRE SI ERAU CASE CUMPARATE CU BANI GREI, MUNCITI
BUNICUL MEU A FOST DR SI LUCRA SI LA SPITAL SI AVEA SI UN MIC CABINET PARTICULAR SI CU BANII STRANSI A LUAT O CASA , DUPA O VIATA MUNCITA SI A FOST SI MEDIC PE FRONT SI A STAT O GRAMADA DE ANI CU CHIRIE PANA SI-A CUMPARAT CASA, DAR N-A LUAT-O DE POMANA CA VOI
HALAL, VA PLANGETI CA SUNTETI DATI AFARA ,DAR UNDE V-ATI NASCUT, PE STRADA?
PARINTII VOSTRI NU AU AVUT CASA?
VA PLACE SA VA LAFAITI IN CASELE ALTORA, SA VA FIE RUSINE, COMUNISTILOR.
MURGULES- Vizitator
PROPRITAR
SI CE DACA ATI PLATIT CHIRIE.?
EU STAU CU CHIRIE SI CE?
ASTA INSEAMNA CA PLATESC RATE LA PROPRIETAR?
D-NA AVOCAT, VA PLATESC EU CHIRIE 20 DE ANI, IMI DATI MIE CASA DUPA 20 DE ANI?
SI CU CE CHIRII, EU DAU 500EURO PE LUNA SI ABIA MAI IMI RAMAN BANI DE RESTUL SI AM 2 COPII, ASTA CREDETI CXA IMI DA DREPT DE PROPRIETATE?
NU STIU CU CE FEL DE AVOCATI V-ATI BATUT , DAR VORBITI MULTE PROSTII
CHIRIASI ERAU OBLIGATI SA VERIFICE DACA STATUL AVEA ACT DE PROPRIETATE VALA BIL, AUTENTIC, DAR EI AU ZIS SARUT-MANA DE ASA POMANA.
AU VENITI TOTI DE LA TARA IN BUCURESTI SI DUPA REVOLUTIE AU RAMAS TOT AICI, CA ERAU DEJA CUCOANE, AU UITAT DE UNDE AU PLECAT.
NU ITI POTI FAURI FERICIREA PE NEFERICIREA ALTORA SI VOI ASTA FACETI
EU STAU CU CHIRIE SI CE?
ASTA INSEAMNA CA PLATESC RATE LA PROPRIETAR?
D-NA AVOCAT, VA PLATESC EU CHIRIE 20 DE ANI, IMI DATI MIE CASA DUPA 20 DE ANI?
SI CU CE CHIRII, EU DAU 500EURO PE LUNA SI ABIA MAI IMI RAMAN BANI DE RESTUL SI AM 2 COPII, ASTA CREDETI CXA IMI DA DREPT DE PROPRIETATE?
NU STIU CU CE FEL DE AVOCATI V-ATI BATUT , DAR VORBITI MULTE PROSTII
CHIRIASI ERAU OBLIGATI SA VERIFICE DACA STATUL AVEA ACT DE PROPRIETATE VALA BIL, AUTENTIC, DAR EI AU ZIS SARUT-MANA DE ASA POMANA.
AU VENITI TOTI DE LA TARA IN BUCURESTI SI DUPA REVOLUTIE AU RAMAS TOT AICI, CA ERAU DEJA CUCOANE, AU UITAT DE UNDE AU PLECAT.
NU ITI POTI FAURI FERICIREA PE NEFERICIREA ALTORA SI VOI ASTA FACETI
MURGULES- Vizitator
Re: fiti mai activi, legea 1/2009 trebuie sa se aplice!
nu e cazul sa aveti aceasta atitudine ofensatoare... stiti ca exista si un forum al dvs revendicatorii si este sustinut de niste avocati care se ocupau cu asa ceva. de aceea va sfatuiesc sa scrieti acolo si pe noi sa ne lasati.
eu va inteleg perfect ce vreti sa spunteti, nu e normal ca statul sa va confiste casele si ulterior sa le vanda unor straini de cazuza dar ce putem face daca instantele au aratat ca acea confiscare s-a facut cu respectarea normelor din acele timpuri. nu putem judeca legile de atunci cu mentalitatea de azi.. aceasta ar fi cu adevarat o prostie, daca totconsiderati ca pe aici sa vorbesc prostii.
eu va inteleg perfect ce vreti sa spunteti, nu e normal ca statul sa va confiste casele si ulterior sa le vanda unor straini de cazuza dar ce putem face daca instantele au aratat ca acea confiscare s-a facut cu respectarea normelor din acele timpuri. nu putem judeca legile de atunci cu mentalitatea de azi.. aceasta ar fi cu adevarat o prostie, daca totconsiderati ca pe aici sa vorbesc prostii.
domnului murgules
ati inteles gresit mesajul meu, cu regret pentru bunicul dumneavoastra care poate a fost un martir al acestui neam ,pentru care am toata consideratia , v-as ruga sa tineti cont de un aspect al acestei probleme care va scapa , in 1997 , un apartament la bloc in care locuia un chirias era vandut la 200.000-300.000 lei , daca preturile pe care noi le-am platit sunt " sociale " atunci cele de la bloc cum erau?In ceea ce priveste faptul ca am fi venit de la tara , cel putin in situatia mea nu este adevarat , sunt nascuta si crescuta in Bucuresti , si nu vad ce vina am ca statul a furat si de la dumneavoastra si de la noi , cred ca ar fi mai constructiv sa ne unim eforturile pentru a obliga statul sa ne respecte drepturile , altfel prin debinare reusim sa le usuram munca , aceea de a fura si a nu raspunde
grigore iuliana- Mesaje : 2
Data de înscriere : 26/07/2009
casa cumparata cu lg.112/1995
Am cumparat in 1997,casa, in care locuiesc din 1958,si care a fost trecuta in proprietatea statului in urma unui proces.(proprietarul a abandonat imobilul, nu s-a mai platit impozitele,a fost judecat , i s-a dat drept de recurs nu a depus,a beneficiat de perioada de 2 ani pentru a-si plati impozitele si tot nu le-a platit).In 2001, un asa zis imputernicit, a revendicat imobilul, pentru apt. vandute a fost despagubit (in dec.2005 a avut dispozitia de primar si in febr.2006 afost pus in posesie cu teren ce depasea cu mult valoarea apart. vandute chiriasilor),in plus i s-a acordat pe langa apart.nevandute si tot terenul(curticica+terenul de sub constructie)Noi cei care am cumparat, avem mentionat in cvc, ca terenul aferent este dat in folosinta pe durata existentei constructiei.Acum acest falsificator, cere sa-i platim chirie ca avem casa construita pe terenul lui si ca noi am cumparat doar peretii. In aceste conditii puteti sa-mi dati un sfat ce-i de facut.Mai mult fiind vorba de un grec, plecat in Grecia din 1951,dece nu se aplica prevederile acordului incheiat intre cele 2 state, si de care se vorbeste in Lg.10/2001(art.5)Grecii au fost despagubiti.Care organe ar putea face lumina in acest caz de excrocherie, si care sa nu faca parte din mafie.In speranta ca ma puteti ajuta macar cu un sfat va multumesc anticipat. Cu deosebit respect jan.
jan- Vizitator
Subiecte similare
» Ce parere aveti despre legea 10/2001 modificata = legea 1/2009 ???
» Norme metodologice Legea1/2009
» ATENTIE OBTINERE DESPAGUBIRI PT. CASELE PIERDUTE IN INSTANTA!!!
» si totusi, se dau efectiv despagubirile pe legea 1 2009?
» NORMELE DE APLICARE A LEGII 10/2001 asa cum a fost modificata prin legea 1/2009
» Norme metodologice Legea1/2009
» ATENTIE OBTINERE DESPAGUBIRI PT. CASELE PIERDUTE IN INSTANTA!!!
» si totusi, se dau efectiv despagubirile pe legea 1 2009?
» NORMELE DE APLICARE A LEGII 10/2001 asa cum a fost modificata prin legea 1/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|