casa cumparata cu lg.112/1995
Pagina 1 din 1
casa cumparata cu lg.112/1995
Am cumparat in 1997,casa, in care locuiesc din 1958,si care a fost trecuta in proprietatea statului in urma unui proces.(proprietarul a abandonat imobilul, nu s-a mai platit impozitele,a fost judecat , i s-a dat drept de recurs nu a depus,a beneficiat de perioada de 2 ani pentru a-si plati impozitele si tot nu le-a platit).In 2001, un asa zis imputernicit, a revendicat imobilul, pentru apt. vandute a fost despagubit (in dec.2005 a avut dispozitia de primar si in febr.2006 a fost pus in posesie cu teren ce depasea cu mult valoarea apart. vandute chiriasilor),in plus i s-a acordat pe langa apart.nevandute si tot terenul(curticica+terenul de sub constructie)Noi cei care am cumparat, avem mentionat in cvc, ca terenul aferent este dat in folosinta pe durata existentei constructiei.Acum acest falsificator, cere sa-i platim chirie ca avem casa construita pe terenul lui si ca noi am cumparat doar peretii. In aceste conditii puteti sa-mi dati un sfat ce-i de facut.Mai mult fiind vorba de un grec, plecat in Grecia din 1951,dece nu se aplica prevederile acordului incheiat intre cele 2 state, si de care se vorbeste in Lg.10/2001(art.5)Grecii au fost despagubiti.Care organe ar putea face lumina in acest caz de excrocherie, si care sa nu faca parte din mafie.In speranta ca ma puteti ajuta macar cu un sfat va multumesc anticipat. Cu deosebit respect jan.
jan
Vizitator
jan
Vizitator
jan- Vizitator
Re: casa cumparata cu lg.112/1995
nu puteti gasi date despre cine/ ce despagubiri a luat, pentru ca statul roman nu are o evidenta in acest sens.
aveti date certe ca le-a fost retrocedat si terenul de sub casa sau doar pe vorbe va zice sa platiti chirie???
aveti date certe ca le-a fost retrocedat si terenul de sub casa sau doar pe vorbe va zice sa platiti chirie???
Subiecte similare
» fiti mai activi, legea 1/2009 trebuie sa se aplice!
» Situatie atipica pt casa cumparata in baza legii 112
» vanzare casa nationalizata
» Testament cu sau fara casa?
» Casa mea este revendicata iar noi nu am fost anuntati- Un SFAT va rog
» Situatie atipica pt casa cumparata in baza legii 112
» vanzare casa nationalizata
» Testament cu sau fara casa?
» Casa mea este revendicata iar noi nu am fost anuntati- Un SFAT va rog
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum